Finesser

Jag lär mig nya finesser på nya telefonen varje dag nästan och blir lika glatt överrasskad varje dag måste jag få säga. Har insett hur mycket roligare det är med både facebook och annat då man enkelt kan lägga in bilder och annat på en gång. Tänk att det kan vara så roligt med tekniska saker ibland.

Ibland så är saker och ting lite skrattretande då jag hade fått en ny kommentar i ett inlägg nu och kommentaren är inlagd i ett inlägg jag gjorde i januari och detta är kommentaren "Jag råkade snubbla in på din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att blogga :)". Självklart så är det ju en reklam kommentar och de kunde ju inte ha mer fel då jag i princip inte bloggar alls nu. Även om det nu råkade bli två inlägg på två dagar vilket är en smärre succé.

Kan sådär i förbifarten upplysa er som läser (om det är någon alls) att jag nu bara ska jobba i två dagar till innan jag får gå på min välförtjänta semester =). Ser så mycket fram emot Stråket på lördag och jag ska i princip bara tänka på mig själv och se till så att jag får så roligt som möjligt. Sen så ska jag såklart roa mig med goda vänner så att kvällen blir perfekt på alla sätt och vis.

Om någon missat det så formligen älskar jag musiktjänsten Spotify och förut så pysslade jag med egna listor men sen jag hittade SonyMusics playlists så slutade jag med det. De gör det redan så bra så varför ska då jag sitta och göra samma arbete ännu en gång.

http://open.spotify.com/user/sonymusicentertainment/playlist/7AnvOrPIQLV8VIASFhN07Z

Om länken ovan funkar så är det till en av dessa perfekta listor =)



Semester

Jag jobbar i exakt tre dagar till och sen ska jag ha tre veckors välförtjänt semester efter ett år av studier och arbete på 40%. Jag tänker börja min semester med att gå på Stråket på lördagen och sen så åker jag ut till stugan och njuter av att bara få vara i några dagar. Sen kommer lillasyster hem och då blir det Storsjöyran som står på schemat så min semester börjar väldigt bra om jag får säga det själv. De två sista veckorna som jag har sen ska jag nog tillbringa till största del ute i stugan där det inte finns några måste och jag bara kan få vara tillsammans med Mio. Mio åkte på semester redan idag då mamma och pappa tog med honom ut till stugan och jag har redan fått rapporter om att han trivs.

Snart är det 5 månader sen Rasmus fick somna in och han finns med i mina tankar varje dag. På slutet har tanken slagit mig att då jag ska ropa på Mio så tänker jag Rasmus namn men kommer på mig själv och hinner inte säga det. Jag pratar fortfarande inte om Rasmus då Mio är i närheten för jag vet inte hur han skulle reagera och då känns det som det är lika bra att inte göra det.

Nej jag orkar inte skriva mer och har ingen fantasi för att hitta på något vettigt att skriva om heller. Bloggen är nog väldigt nära en nedläggning nu tror jag ska fundera någon dag till så får jag se hur jag gör.

RSS 2.0