Film...

Helgen kan man säga att jag ägnat åt att kolla på film Shrek 3, To late to say goodbye, Boogeyman 3, Kickass och 127 hours. Den filmen jag verkligen kan rekommendera till er andra är 127 hours för den berörde mig verkligen på alla sätt o vis. Annars så har jag faktiskt inte gjort så mycket annat kan jag meddela.

Idag var jag och mamma in och hälsade på moffa som ligger på sjukhuset med opererat knä så nu hoppas vi att han ska kunna få gå utan smärtor i det knät. Han ska förhoppningsvis operera andra knäet också innan sommaren och då kanske han springer fram när sommaren kommer =). Om allt går som det ska så kanske han får åka hem imorgon eller på tisdag och jag tror att han tillfrisknar fortare om han får komma hem igen. Det rum han ligger på kanske inte direkt är så stimulerande för honom, han har tyvärr hamnat på ett rum med tre andra som inte är riktigt lika klar i huvudet. Vilket tyvärr innebär att han inte har någon som han kan prata med om dagarna så det är ju tur att han har gått om besök om dagarna i alla fall så han slipper sitta själv.

På tisdag så har vi sista examinerande seminariumet för denna terminen vilket ska bli så himla skönt då denna terminen varit allt annat än rolig. Ser faktiskt fram emot att termin nummer 4 snart börjar vilket innebär att jag snart avverkat halva min studietid vilket känns ganska så fantastiskt.

Imorgon ska Rasmus iväg på djurkliniken Ejra för ett återbesök för sin klåda och Mio ska iväg på sitt andra rehab besök om allt går som det ska. Känns bra att Mio har kommit igång men tyvärr så har han haltat lite i veckan så jag hoppas inte att det är något som strular utan att det kanske hellre beror på sjukgymnastiken och att han använder benet lite mer nu. Vi får kolla av det imorgon i alla fall och hoppas att så är fallet.

Ja det var en liten update i alla fall så håll till godo.

To be or not to be

Ja jag har inte bloggat på över en månad känns till och med som om att det snart gått två månader. Vet inte riktigt vilken form av jättesvacka som jag hamnat i vad gäller bloggen. Visst kan jag ibland sakna att skriva i den men sen så tänker jag knappt på att jag har den ens. Känns inte riktigt som jag kan vara mig själv i bloggen alla gånger heller utan jag får lägga locket på vad gäller mycket och då känns det ibland som jag inte behöver någon blogg. Men samtidigt så finns det ett konstigt behov att någon läser det jag skriver och kan få se vissa delar av mitt innersta. Alla delar av mitt innersta är det inte många som vet om de är väldigt lätträknade. Det är dom personerna som jag vet ställer upp hela tiden och som jag kan få gråta ut hos när helst jag behöver det. Även om jag vet att jag ofta stänger in känslor och tror att jag ska lösa det själv så vet jag samtidigt att det inte fungerar så. Så min önskan vore ju att jag egentligen kunde ha en helt öppen blogg där jag skrev det jag verkligen kände för men jag vet att det inte heller skulle fungera. Kanske helt enkelt får gå över till den gamla hederliga dagboken och ventilera mitt hjärta i den istället.

Bloggen lär väl ligga kvar levandes ett tag till i alla fall men det är ingen ide att jag lovar dyrt och heligt om att det ska ramla in en massa inlägg för det lär det säkerligen inte göra i vilket fall som helst. Men jag kan lova att jag ska göra så gott jag kan i alla fall.

Så vad har då hänt sen sist?? Ja det känns lite segt att uppdatera er om två månader då ni som läser säkerligen redan vet vad jag har hållt på med. Och det nya året har börjat riktigt bra måste jag få säga har en vecka kvar på denna terminen av skolan och sen så kan jag pricka av 3 lästa terminer. Känns riktigt bra att jag kämpar på fortfarande och denna terminen faktiskt har lyckats med konststycket att inte behöva komplettera en enda uppgift så jag är riktigt stolt över mig själv. Om det nu är tillåtet att vara det i lilla landet lagom??? Känns ibland som det är förbjudet att må bra då det inte är normalt på något konstigt sätt.

Men för att stanna kvar på samma tema så mår jag faktiskt bra just nu jag är stolt över mig själv att jag klarar skolan, jag har helt underbara vänner i min närhet som alltid finns där, mina familj med föräldrar och syskon som också alltid finns där så jag är glad över att få finnas till helt enkelt. Jag kan också just nu känna att det är väldigt skönt att få vara själv och att jag verkligen har privilegiet att bestämma över mina dagar själv och hur jag vill utforma dom. Det kan oftast handla om så enkla saker som att jag får ha tv dosan själv på kvällen och jag får själv bestämma vad jag vill äta till middag eller om jag nöjer mig med någon smörgås istället. Har insett att det i nuläget finns stora fördelar med att vara själv och jag tror nog att jag är så pass trygg i mig själv att jag nu kan börja inse att jag inte behöver någon annan. Inte just nu i alla fall men tids nog så lär väl det också ändra sig men då är jag säkert redo för det också.

Säkerligen ett inlägg som inte har något vettigt egentligen men jag har ju plitat ner något i alla fall och jag kanske får övergå till alla dessa listor som görs så att jag får till något mer inlägg. Men jag ska som sagt göra mitt bästa och få till ett vettigt inlägg som kanske säger något men nu fick ni hålla till godo med detta.

RSS 2.0