Update...=)

Mmm kanske dags för en liten update om vad som händer i mitt liv här o nu eller ja det som jag känner att jag vill o kan skriva om iaf....=)

Om vi börjar med det tråkiga så är det skolan som är såååå tråkigt just nu o det är nog mest för att vi inte alls får den hjälp o stöttning som vi behöver den här terminen. Jag har funderat både en o två o 27 ggr på att hoppa av allt och gå tillbaka till att bara jobba igen. Men samtidigt så hoppas jag att det bara är denna terminen som känns tung och att det ska ge med sig så att det blir roligt igen. Har en tenta som ska vara inne nästa söndag men jag kan komma på typ 10 000 andra saker att göra bara för att få slippa sitta och skriva på den istället. Men på något sätt så ska jag nog få till den jag brukar ju lyckas på ett eller annat sätt.

Här hemma så fick jag för mig igår att jag skulle måla fondväggen så sagt o gjort så drog jag igång med det på kvällen och nu är det målat två gånger och jag blev så himla nöjd det blev riktigt bra. Så nu ska jag införskaffa den vita färgen så att jag kan måla de andra väggarna också tror att det kommer att bli kalas bra bara det blir klart faktiskt. Sen skulle jag vilja gå på sovrummet och måla om där också men först måste jag komma på vilken färg jag vill ha där också o det vet jag inte i nuläget iaf.

Rasmus har lyckats slicka upp sitt sår på bakbenet igen men jag ska försöka o behandla det själv med salva innan jag ringer veterinären. Mio har däremot börjat att halta så fort han har legat ner en stund eller om han suttit i bilen och jag mailade Agrias internetveterinär och kollade med dom. Och en ihållande hälta skulle man låta en veterinär kolla på så jag ska se om det håller i sig under veckan och får väl boka tid åt honom sen om det inte blir bättre.

Ja det är väl ungefär vad jag kan lägga in i bloggen idag mer än så blir det inte. Men ska bjuda på lite musik iaf för det var länge sen jag gjorde det. Eller ja den konstiga musiken la jag ju in sist men nu kommer bra musik istället så håll till godo.


Konstiga låtar...=P

Alltså jag har, inte för att skryta, ett ganska stort låtspektra i skallen och det ryms en väldigt blandad kompott där inne så att ibland kan jag brista ut i sång och då är det kanske inte så tippat det som kommer. Lillasyster fick i somras njuta av Lucia sången då vi vaknade en morgon i hennes lägenhet och just då så kanske den inte passade. Men det var den låten som ploppade upp och som kändes rätt att sjunga just då så då blev det den helt enkelt.

Idag så har min skalle varit fylld av en helt annan låt så jag tänkte bjuda på den här i bloggen så får ni ta del av vad som finns och snurrar runt i min skalle.



Att förklara varför just den låten snurrat idag är dock svårare men som sagt jag kan endel låtar så mycket snurrar runt och ibland så vill dom liksom komma ut.

Om en vecka...=)

Om en vecka så befinner jag o Malin oss i Sundsvall för att bevittna Ladie's Night o jag längtar såååååååå häääääär myyyyyyycket. Så nu kör vi en countdown på det tycker jag =).


Negativ = Extremt dåligt att blogga då...

Ja alltså om jag skrev det jag hade på hjärtat så skulle jag nog få många att tappa andan o fundera om dom egentligen hade hamnat i rätt blogg. Men då hade jag snabbt fått påminna er om att ni faktiskt hade hamnat i Jessicas blogg o att den hade fått en släng av negativa vibbar.

Men jag ska bespara er från allt som jag egentligen vill skriva här o så försöker jag liksom att skriva mellan raderna istället så skonar jag er o mig själv. Ja i vilket fall som helst så är det inget konstigt jag går igenom utan det är ju ngt som faktiskt alla går igenom. Alla har vi ju bättre o sämre dagar som vi måste ta oss igenom men just nu så blir det liksom lite mkt skit från alla håll o kanter så då bubblar det liksom över för mig. Men jag vet ju oxå att det är färdig bubblat imorgon då jag vaknar så jag känner mig inte direkt orolig heller utan det blir kalas imorgon att börja om på nytt istället.

Har jobbat i två dagar nu vilket gått som smort som vanligt men ngt annat hade jag inte väntat mig eftersom jag är kung på mitt arbete. Ja jag kanske överdriver lite nu men jag tycker om mitt jobb o dom på jobbet verkar tycka om att ha mig där så då räcker det väldigt långt faktiskt.

Alltså jag har ju inget o blogga om egentligen så jag kan nog liksom avsluta här iaf o återkomma en annan dag istället. Men jag tycker nog att jag förtjänar en speciell kommentar från en speciell person o jag hoppas att hon förstår att jag menar just hon.


Hold on liksom...=)

Ja här kommer inlägg nummer tre på tre dagar....Halllllå lite cred kan jag väl få för det i kommentators fältet???

Tänkte berätta om min föregående natt en sväng....Gick o la mig vid 1:00 ja jag vet att det är alldeles för sent men det bara blir så liksom...Men jag vaknade med ett ryck o då menar jag ett RYCK klockan 03:45 för att vara exakt...Tog mig för pannan på en gång o det bultade ordentligt i huvudet, trodde för en stund att jag drömde men insåg att jag var vaken o att denna huvudvärk inte skulle bota sig sj....Stapplade upp o ja jag stapplade verkligen för så ont gjorde det tog en värktablett o stapplade tillbaka till sängen...Somnade om o vaknade då klockan ringde 07:45 men huvudvärken gjorde sig snabbt påmind o jag hade inte alls ngn lust att kliva upp....Men klev upp gick ut med hundarna o hade lektion i 1,5 timme för att sen gå ut med hundarna en sväng till så att jag kunde gå o lägga mig sen...Sov i typ två timmar o vaknade o mådde lite bättre men det bankar på i bakhuvudet iaf emellanåt o just nu så känns det att det liksom stegras så snart är det dags för sängen...=)

Imorgon stundar ju jobb igen vilket innebär en liten paus ifrån studier o jag kan lägga fokus på annat vilket är väldigt skönt en sväng...=)
Tycker ju väldigt mkt om mitt jobb så ser mkt fram emot dom här två dagarna som jag får tillbringa där o barnen ger mig så mkt tillbaka så jag skulle inte alls vilja vara utan dom dagarna....=)

Nehepp nu gör jag annat en stund....=)
Jag känner verkligen att mina inlägg har höööögt innehåll o att det verkligen intresserar er....=P

Bloggar...=)

Tänkte en sväng på det här med bloggar nu ikväll o jag har ju hållt på med detta i några år nu från början levde jag på nogg.se o sen blev jag en rutinerad bloggare på blogg.se där alla storheterna höll till...Nu har dom ju dock fått egna domäner o bloggar från andra håll men jag är blogg.se trogen jag så dom behöver inte oroa sig för att jag ska lämna dom för ngn annan konstig sida....=P

Jag läser inte sådär jättemånga kändisar bloggar faktiskt men några är dom o det är mest så att jag klickar runt på dom som lite tidsfördriv...Ngt jag mkt hellre läser är ju de bloggar som dom i min närhet har min familj o mina underbara vänner...På min lista så finns det ca 12-15 bloggar som jag kollar varje dag o det är då bland min familj o mina vänner...=)

Tycker om att läsa om små vardagliga händelser i andras liv så jag borde ju försöka att bli bättre på att blogga själv oxå om mina små vardagliga händelser o jag var ju duktig igår iaf som bloggade tycker jag...Så att jag nu bloggar igen är ju ett smärre mirakel....Alltså två dagar i rad hur ska jag nu kunna toppa detta då ni lär ju trilla av stolarna då ni märker att det är ett nytt inlägg igen....=)
Men jag kan lite sjukvårds grejs så jag kan komma o plåstra om er om det skulle behövas så det är bara att ni slår en pling då ni trillat av stolen...Jessica to the rescue...=)

Jaha så vad har jag då gjort idag????
Började med att kliva upp och ha studiegrupp med klasskamraterna då vi diskuterade litteratur o annat...Sen skrev jag ett reflektionsprotokoll på läst litteratur o en föreläsning som jag oxå sett idag....Sen duschade jag så att jag kunde bli som folk igen o så gick jag ut med hundarna en sväng...Funderade ute på promenaden vad jag skulle ta mig för resten av dagen o funderade på om jag borde äta ngn middag...Jag kom dock inte på ngt vettigt svar på ngn av de frågorna så det blev smörgåsar till middag, helt fel ja jag vet men ibland orkar man inte laga ngn mat...Sen så har jag egentligen inte gjort så himla mkt idag men jag är nöjd med dagen iaf o den är ju snart slut o jag borde sova i sängen så jag tar mig upp imorgon då klockan ringer....Helt plötsligt så hade läraren fått för sig att lägga en lektion kl 9:00 vilket innebär att jag måste upp före 9:00 vilket inte direkt stämmer överens med min rytm...=P

Ja imorgon så har jag alltså lektion o sen så ska jag försöka att duscha o fixa vovvarna fina....Måste ju göra det eftersom att jag tänkte slippa göra det på helgen o imorgon så skulle jag hinna klämma in det mellan litteratur o annat skoljobb...Men jag lär nog inte kunna visa ngn bild på det jobbet för min dator vill liksom inte lägga upp bilder i bloggen längre...Jag ska ju ominstaller datorn är tanken o skulle göra det idag men det sket sig då jag inte hittade produktnyckeln till mitt Microsoft office...O utan den så kan jag inte installera det på datorn igen utan måste ringa till dom imorgon för att få den nya så att jag kan göra det....=)

Nej nu tycker jag att jag bjudit på nog för ikväll....=)

I'm alive...=)

Ja jag har inte försvunnit långt o gick inte vilse i Stockholm förra helgen heller utan jag är på hemmaplan men har lite smått tappat motivationen till att blogga...=/
Men jag kanske kan försöka chocka er den här veckan med att blogga lite mer jag får väl skriva lite sånadära dag till dag händelser helt enkelt...Ja då ska jag nog kunna få till ngt av det här under veckan ska ni se....=)

Så vad har jag då gjort sen sist????

Jag tog o besökte lillasyster tillsammans med Marlen och hade en sjukt bra helg på alla sätt o vis, träffade massa trevliga människor o åt en massa god mat under hela tiden...Men vi är ju lite kända för att äta gott då vi umgås o det kommer vi nog aldrig att ändra på....=)...Bilder finns ute på facebook så det är lättast att kolla där för min kamera funkade iaf inte men lillasyster o Marlen fotade endel som tur va....=)

Sen kom jag hem o pluggade o jobbade en vecka för att i fredags ha middag o partaj med jobbet vilket var lika roligt som det alltid brukar vara....=)
Jag gillar verkligen att umgås med mina kollegor utanför jobbet för vi har verkligen roligt tillsammans o trivs då vi får diskutera annat än jobb o bara kan koppla av....=)
Sen blev resten av helgen ganska så lugn lite middag hos mamma o pappa en sväng o så fick Mio o Rasmus träffa sötaste valpen i Brunflo oxå...Men mina grabbar är ju inte direkt kända för att leka så tror inte att dom tog chansen o lekte med henne...Rasmus tog dock tillfället i akt o berättade att man inte får sno hans godis som han råkade tappa på marken....=)

Idag så skulle jag upp o lyssna på en föreläsning men en natt som typ enbart har bestått av mensvärk o väldigt lite sömn så var jag inte direkt laddad inför det....Men klev upp o gick ut med hundarna o sen satte jag mig vid datorn o slog igång den....Men döm då om min förvåning då jag inte har något internet än hur jag försöker så står det bara att sidan inte kan visas....Så den föreläsning jag skulle se sket sig liksom så den får jag kliva upp o se imorgon istället så det ska säkert bli bra det oxå....Nu funkar ju dock internet som synes så då firar jag det med detta inlägget....=)


RSS 2.0