Oktober

Nu har jag tagit tag i saker och ting och fixat ett såkallat evenemang på Facebook ihopp om att få en väldigt trevlig kväll sista lördagen i oktober. Än så länge är det inte så många som anmält sig men de har ju tid på sig så att säga och jag vill helst slippa tjata på att folk ska komma. Man kommer om man själv vill och då blir jag väldigt glad för det såklart och kan nog garantera en väldigt trevlig kväll med många skratt. Jag känner själv att jag behöver en sån här kväll med mycket skratt och trevliga människor så att jag orkar med hösten och vintern som är i antågande. Men jag ska såklart hinna med många fler kvällar också men vi måste ju börja någonstans i alla fall.

Annars så går allt med skolan vääääldigt segt kan jag meddela om det nu intresserar någon. Men på något sätt så ska jag kämpa mig igenom den här terminen också så att jag sen ska kunna säga att jag då faktiskt bara har två terminer kvar. Och har jag klarat av allt hittills så ska inte en termin få stjälpa mig heller utan jag ska klara av det.

Mio mår bra nu och har inte åkt på någon ny skada så vi håller tummarna för att han får hålla sig frisk. Han är dock liiite jobbig nu då han har blivit så himla kär i alla andra hundar och katter men så länge han äter, dricker och sover så får han klara sig utan hormon spruta. Och här hemma så lyssnar han ju på mig när jag säger åt han att han ska gå och lägga sig. Det är bara mamma och pappa som är för snäll och där får han göra som han vill och jaga Sune runt hela lägenheten flera gånger om hela dagarna. Men som sagt han sover i alla fall om nätterna och då är jag nöjd.

Nej nu har jag ju bjudit på ett långt inlägg så nu tänker jag gå ut med Mio och sen sova eftersom att jobbet väntar imorgon =)

Oktober

NU börjar jag tröttna på att umgås med vuxna människor som inte kan bete sig helt enkelt. Jag trodde väl att när man automatiskt klev över 20 i alla fall så borde man kunna uppföra sig. Men nej det verkar inte stämma överens på oss alla i alla fall. Just nu försöker jag fundera över vad som fungerar bäst att ignorera personen totalt eftersom att det inte går att diskutera med vissa.

Till en början ska jag nog ägna mig åt lite ignorans då jag endast blir på sämre humör av allt. Och jag har inte förtjänat att må dåligt faktiskt så då är det bättre jag lägger fokus på det som får mig på bättre humör.

Jag tycker ju om att skriva av mig men kanske får hitta ett annat forum för det eller göra en ny blogg för enbart de närmaste i min krets. De som jag i alla fall inte döljer något för och där det inte gör något att de får ta del av mina konstiga tankar.


RSS 2.0