Lördag...

Lördag o det har gått ganska länge sen jag bloggade sist men jag har inte haft ngn lust till att skriva så då har jag ansett att det inte har varit ngn ide o skriva iaf. Men lite har det väl hänt sen sist iaf skulle jag tro så jag kan ju försöka sammanfatta det på ngt vis iaf.

Kan ju börja med de goda nyheterna då jag fick högsta betyg på tentan jag lämnade in kring Språket o det kändes väldigt bra o sen så rullar väl skolan på rätt så bra nu även om det är kämpigt emellanåt då det känns som man inte förstår ngt alls o inte ens lärarna kan förklara. Men då är det väldigt bra att man kan vända sig till sina studiekamrater så att man får ngn klarhet i allt. Jobbet går oxå bra o jag trivs bra de dagar jag får gå dit o koppla bort skolan en sväng då hinner jag landa en stund o få nya krafter.

Var ut en sväng med Linnea, Petra, Cristopher o Maggan igår o det behövdes verkligen jag kunde verkligen ägna mig åt att bara ha roligt o det hade jag verkligen. Mår så bra då jag får skratta tillsammans med människor som jag tycker om o som får mig att må bra så jag tackar verkligen för gårdagen på alla sätt o vis.

Mio har varit till veterinären o han har en korsbands skada i vänster bakben o har nu stått på smärtstillande i snart två veckor o ska på återbesök nu på måndag för att träffa en specialist. Han ska sen avgöra om Mio behöver operation eller inte. Så det är bara o vänta tills dess så får jag se hur fortsättningen blir efter det.

Ja nu ska jag fundera på refrängen en sväng eller kanske lägga upp lite bilder på facebook från gårdagen för jag lyckades ju faktiskt fota denna gången vilket inte händer alltför ofta. Ja jag ska iaf gå ut med hundarna först innan jag tänker på ngt annat så att det är gjort iaf.

Söndag....

Så är vi framme vid söndag ännu en gång o veckorna går så himla fort så det känns inte alls som jag hinner med. Att jag snart avverkat 3 terminer av min utbildning känns lite konstigt, det känns ju som vi nyss började och hade uppstart i Falun. På luciadagen den 13 december åker vi neråt igen o denna gången ser jag verkligen fram emot det då vi nu börjar bli ganska många som bor på samma hotell o kan ha roligt även då vi inte är uppe på skolan. Det ger så mkt att få träffa sina studiekamrater så det gäller att ta tillvara på den tiden vi har där nere.

Hemma så kan man väl säga att det är sådär just nu har två hundar o båda måste in till veterinären så jag hoppas verkligen att den biten löser sig ganska snart. Mitt ansvar är ju att ta hand om dom o just nu så har jag inte haft pengarna till att gå till veterinären o det gör ont i mig då jag ser att Rasmus kliar sig som besatt ibland o att Mio emellanåt haltar runt o inte kan stödja på vänster bakben. Ja jag hoppas verkligen att det löser sig snart så att de kan få må bra jag kan leva på vatten o luft så länge dom får må bra istället.

Imorgon ska jag in o jobba lite extra på jobbet det kommer verkligen att behövas lite extra pengar framöver eftersom att jag vet att en bilräkning är i antågande o nog kommer nästa månad skulle jag tro. Så de dagar jag kan o orkar så funkar det ju bra att jag hoppar in o tjänar lite extra pengar.

Nej nu blir det ett avsnitt av The Event som lillasyster fått mig att titta på o sen blir det två avsnitt av The Big Bang Theory innan sängen kallar på mig. Vilket innebär att den här kvällen kommer att avslutas mkt bra.

Svensk musik att älska...=)



Melissa Horn - New york





Lars Winnerbäck - Hugger i sten




Säkert - Sanningsdan

Sista låten handlar såklart om Östersund.....=)

Nu får det va nog....

Alltså nu börjar jag bli lite allmänt less på alla som är med i dessa dokusåpor och sen bara klagar o klagar o klagar. I ropet just nu så har vi ju Idol, Bonde söker fru, I form med Anna Anka, Biggest loser Sverige, Robinson mfl mfl. Det är ju inte direkt så att det är första säsongen av alla dessa program förutom Anna Ankas och Biggest loser då men dom måste ju ändå veta vad det är dom ger sig in på. Programmen är ju tagna från USA och deras versioner är ju ännu mer extrema i vilket fall som helst. Och när man väljer att skicka in en ansökan så måste man ju inse att det kommer en massa mer på köpet. Du blir en offentlig person och du kommer att utsättas för press och stressande situationer vilket innebär att du såklart redan innan måste vara en stark person som kommer att klara av detta. Är du inte det så varför ids du då att söka det innebär ju bara att du kommer att klaga dig igenom dina 15 minutes in fame och det ser enligt mig inte så snyggt ut. Ja ursäkta om jag klagar lite mycket nu kanske men som sagt man måste ju veta vad det är man ger sig in i så fort man valt att skicka iväg en ansökan. Sen att tv väljer att vinkla saker på det sätt som dom vill och anser ger flest tittare är ju upp till dom och det är ju något som dom har gjort under alla säsonger av dessa program. Vissa blir frontade som elaka, dumma, egoistiska och rent av jävliga medans andra blir frontande som oskyldiga, söta, underbara och positiva till allt. Men det är ju ett val som tv produktionen gör och som de medverkande såklart måste vara medvetna om. Man ger ju sitt liv åt dom som bestämmer under den tiden som man är med så då borde man ju finnas sig i att man kanske inte vinklas på just det sätt som man vill.

Nu ska jag ju inte säga att jag skulle göra mig så bra ifrån om jag deltog i något av dessa program men nog skulle jag finna mig i att jag kanske vinklades på ett sätt som kanske inte stämde alla ggr. Men jag vore ju medveten om det eftersom att jag själv har sett alla dessa programmen och har sett hur dom har gjort hittills. Ja nu har jag sagt mitt runt detta ämne så nu ska jag återgå till att äta choklad som är så mkt vettigare.

RSS 2.0