Lördag...

Lördag o det har gått ganska länge sen jag bloggade sist men jag har inte haft ngn lust till att skriva så då har jag ansett att det inte har varit ngn ide o skriva iaf. Men lite har det väl hänt sen sist iaf skulle jag tro så jag kan ju försöka sammanfatta det på ngt vis iaf.

Kan ju börja med de goda nyheterna då jag fick högsta betyg på tentan jag lämnade in kring Språket o det kändes väldigt bra o sen så rullar väl skolan på rätt så bra nu även om det är kämpigt emellanåt då det känns som man inte förstår ngt alls o inte ens lärarna kan förklara. Men då är det väldigt bra att man kan vända sig till sina studiekamrater så att man får ngn klarhet i allt. Jobbet går oxå bra o jag trivs bra de dagar jag får gå dit o koppla bort skolan en sväng då hinner jag landa en stund o få nya krafter.

Var ut en sväng med Linnea, Petra, Cristopher o Maggan igår o det behövdes verkligen jag kunde verkligen ägna mig åt att bara ha roligt o det hade jag verkligen. Mår så bra då jag får skratta tillsammans med människor som jag tycker om o som får mig att må bra så jag tackar verkligen för gårdagen på alla sätt o vis.

Mio har varit till veterinären o han har en korsbands skada i vänster bakben o har nu stått på smärtstillande i snart två veckor o ska på återbesök nu på måndag för att träffa en specialist. Han ska sen avgöra om Mio behöver operation eller inte. Så det är bara o vänta tills dess så får jag se hur fortsättningen blir efter det.

Ja nu ska jag fundera på refrängen en sväng eller kanske lägga upp lite bilder på facebook från gårdagen för jag lyckades ju faktiskt fota denna gången vilket inte händer alltför ofta. Ja jag ska iaf gå ut med hundarna först innan jag tänker på ngt annat så att det är gjort iaf.

Skriv något till mig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0